قیمت انواع خودرو

بررسی روند قیمت انواع خودروهای پرتیراژ طی یک ماهه اخیر (انتهای مهر ماه نسبت به ابتدای آن) در بازار نشان می‌دهد که قیمت پرتیراژهای خودروسازان دو تا ۲۲ میلیون تومان افزایش قیمت پیدا کرده‌ است؛ این در حالیست که قیمت تیبا یک میلیون تومان و شاهین (تولید ۱۴۰۰) و هایما S۷ توروبوپلاس در محصولات ایران‌خودرو هر یک پنج میلیون تومان ریزش داشته‌اند.

قیمت انواع خودرو

این افزایش بهای قیمت خودروها به گونه‌ای است که قیمت محصولات گروه صنعتی ایران‌خودرو حداقل شش میلیون تومان و حداکثر ۲۲ میلیون تومان افزایش داشته، اما قیمت هایما S۷ توروبوپلاس پنج میلیون تومان کاهش یافته  است. در محصولات گروه خودروسازی سایپا نیز در این بازه یکماهه، کاهش یک میلیون تومانی قیمت تیبا و تیبا۲ دیده می‌شود و شاهین‌های تولیدی سال گذشته هم پنج میلیون تومان ارزان‌تر قیمت‌گذاری شده‌اند.

قیمت انواع خودرو

در مقابل اما محصولاتی نظیر پرایدها، ساینا و شاهین ۱۴۰۱، حداقل دو و حداکثر هشت میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند. شاهین تولید سال جاری نیز در ثبات قیمت ۳۶۰ میلیون تومان قرار دارد.

نوسانات قیمتی در بازار خودرو در ۲۴ ساعت به کف رسیده‌است و تنها برخی از خودروهای پژو در این مدت افزایش قیمتی را تجربه کردند. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نوسانات قیمتی در بازار خودرو در ۲۴ ساعت گذشته به حداقل رسیده است که از رکود سنگین حاکم در بازار خودرو نشات می‌گیرد؛ تنها تعداد انگشت شماری از خودروهای موجود در بازار در ۲۴ ساعت گذشته نوسانات صعودی قیمتی را تجربه کردند که از میان آن ها می‌توان به برخی از خودروهای پژو و سمند اشاره کرد.

قیمت سمند LX XU۷ مدل ۱۴۰۱ از ۳۱۵ میلیون تومان در روز گذشته امروز به ۳۱۸ میلیون تومان رسیده است و در بین خودروهای پژو نیز قیمت پژو پارس XU۷P مدل ۱۴۰۱ از ۳۲۵ میلیون تومان در روز گذشته امروز به ۳۲۷ میلیون تومان رسیده است. سایر خودروهای موجود در بازار در این مدت از نوسانات قیمتی در امان بوده‌اند.

دو محصول جدید به جاده‌های کشور می آیند. در حالی که بازار خودرو این روزها همچنان چشم انتظار ورود خودرو است و این انتظار به حدی طولانی شده که برخی از کارشناسان به دیده شک و تردید به از سرگیری واردات می نگرند اما شرکت های خودروساز خصوصی در حال برنامه ریزی برای تزریق محصولات جدید خود به بازار هستند.

تیارا یک خودروی در رده کراس اوور است. کراس اوور نه تنها در بازار بین المللی که این روزها در بازار ایران نیز طرفداران خود را پیدا کرده و همین مساله سبب شده تا شرکت های خودروساز تلاش کنند تا سبد محصولاتی خود را در این بخش متنوع کنند. اما M۴ در رده خودروهای MPV قرار می گیرد. این مدل از خودروها را چنانچه بخواهیم ترجمه کنیم می توانیم مینی ون بنامیم. مینی ون ها که در بازارهای بین المللی توانسته اند برای خود جایی دست و پا کنند، خودروهای محبوب خانواده ها هستند. فردا موتور پیش از M۴ سه محصول دیگر را در سبد محصولاتی خود دارد. یک خودروی SUV (شاسی بلند) فردا SX۶، یک خودروی کراس اوور، فردا T۵ و یک خودروی سدان، فردا ۵۱۱، محصولاتی هستند که فردا موتورها در خطوط تولید خود می بینند.

در حالی دو محصول تیارا و M۴ در راه بازار هستند که هر دو خودروساز خصوصی جز خودروسازانی هستند که به تازگی پا در این عرصه گذاشته اند. البته فردا موتور قدمت بیشتری نسبت به مکث موتور دارد. فردا موتور کار خود را با مونتاژ پژو پارس ایران خودرو در سمنان آغاز کرد.

تیارا دومین محصول این خودروساز نوپا محسوب می شود. تیارا و M۴ از سوی شرکت های تولید کننده در نمایشگاه خودروی تهران که در اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار شد در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.